Projekt „Pozor jedu!“ - Kohoutová, Šárka (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Jeden z 010dl00e1nk016f, kter00fd nab00edz00ed konkr00e9tn00ed n00e1vod na realizaci projektu na 0161kol00e1ch. Jde o projekt 201ePozor jedu!201c, kter00fd byl realizov00e1n v 6. ro010dn00edku Z0160. Jde o projekt jak motiva010dn00ed, tak aplika010dn00ed. Sou010d00e1st00ed popisu jsou kl00ed010dov00e9 kompetence, kter00e9 rozv00edj00ed, celkov00e9 zhodnocen00ed projektu i organiza010dn00ed z00e1le017eitosti. 010cl00e1nek obsahuje zad00e1vac00ed listy projektu, ve kter00fdch se 017e00e1ci maj00ed v011bnovat r016fznorod00fdm 00faloh00e1m o cestov00e1n00ed, autech, provozn00edch n00e1kladech nebo i poradit s leasingem."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Jeden z článků, který nabízí konkrétní návod na realizaci projektu na školách. Jde o projekt „Pozor jedu!“, který byl realizován v 6. ročníku ZŠ. Jde o projekt jak motivační, tak aplikační. Součástí popisu jsou klíčové kompetence, které rozvíjí, celkové zhodnocení projektu i organizační záležitosti. Článek obsahuje zadávací listy projektu, ve kterých se žáci mají věnovat různorodým úlohám o cestování, autech, provozních nákladech nebo i poradit s leasingem.