Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"00dalohy (zad00e1n00ed i 0159e0161en00ed) celost00e1tn00edho kola 55. ro010dn00edku MO, kter00e1 se konala v b0159eznu 2006 v Litom011b0159ic00edch. Nechyb00ed v00fdsledkov00e1 listina v00edt011bz016f a 00fasp011b0161n00fdch 0159e0161itel016f. Sou010d00e1st00ed jsou i 00falohy prvn00edho kola dal016100edho ro010dn00edku MO."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Úlohy (zadání i řešení) celostátního kola 55. ročníku MO, která se konala v březnu 2006 v Litoměřicích. Nechybí výsledková listina vítězů a úspěšných řešitelů. Součástí jsou i úlohy prvního kola dalšího ročníku MO.