Pluh a rýče pro pěstitele matematiky (4) - Zagorová, Pavla (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Seznam matematick00fdch rozcestn00edk016f, matematick00fdch softwar016f ale i r016fznorod00fdch informac00ed pro fyziky a obecn00fdch zaj00edmavost00ed, kter00fd krom011b odkazu na internetovou str00e1nku obsahuje i kr00e1tk00fd popis obsahu str00e1nky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Seznam matematických rozcestníků, matematických softwarů ale i různorodých informací pro fyziky a obecných zajímavostí, který kromě odkazu na internetovou stránku obsahuje i krátký popis obsahu stránky.