Pluh a rýče pro pěstitele matematiky (3) - Zagorová, Pavla (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Seznam (koresponden010dn00edch) sout011b017e00ed pro mlad00e9 matematiky, sb00edrek 00faloh, hlavolam016f, poh00e1dek, sudoku a r016fzn00fdch zaj00edmavost00ed, kter00fd krom011b odkazu na internetovou str00e1nku obsahuje i kr00e1tk00fd popis s charakteristikou dan00e9 sout011b017ee nebo zaj00edmavosti."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Seznam (korespondenčních) soutěží pro mladé matematiky, sbírek úloh, hlavolamů, pohádek, sudoku a různých zajímavostí, který kromě odkazu na internetovou stránku obsahuje i krátký popis s charakteristikou dané soutěže nebo zajímavosti.