2. celostátní seminář učitelů matematiky SOŠ - Houser, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Pod n00e1zvem T0159i dny s matematikou prob011bhla tato konference ve dnech 10.-12. 11. 2002. V 010dl00e1nku jsou pops00e1ny p0159edn00e10161ky a dal016100ed program t00e9to akce. Z00e1v011brem je zde uvedeno datum p015900ed0161t00ed konference, a to 17.-19. 9 2003."" data-sheets-userformat=""2":4224,"10":2,"15":"Arial"">Pod názvem Tři dny s matematikou proběhla tato konference ve dnech 10.-12. 11. 2002. V článku jsou popsány přednášky a další program této akce. Závěrem je zde uvedeno datum příští konference, a to 17.-19. 9 2003.