Pozvánka na konferenci Setkání s Hejného metodou - Jirotková, Darina (Učitel matematiky, 2024)
Katedra matematiky a didaktiky matematiky PedF UK společně s Pedagogickou fakultou UK pořádá osmý ročník konference Setkání s Hejného metodou. Na konferenci jsou srdečně zváni všichni učitelé a všechny učitelky 1. stupně a MŠ a učitelé a učitelky matematiky 2. i 3. stupně, kteří se zajímají o Hejného metodu vyučování matematice, nebo kteří v duchu Hejného metody učí. Konference se koná v sobotu 23.11.2024 od 9.00 do 17.30 v prostorách Pedagogické fakulty, Magdalény Rettigové 4, Praha 1 a je akreditována pod č.j. MSMT-245/2021-3-158. V programu konference bude nabídnut prostor jak pro získání nových poznatků a pro seznámení se s novinkami v oblasti rozvoje Hejného metody – přednášky hostů, řada pracovních dílen, tak pro sdílení dobrých i méně dobrých zkušeností účastníků – diskusní kulaté stoly na aktuální témata a krátká sdělení. Při letošní konferenci bude také příležitost představit nově vytvořené materiály pro střední školy a gymnázia. Příspěvky účastníků jsou velice vítány. Přihlášky jsou otevřeny (od poloviny září 2024) na stránkách kmdm.pedf.cuni.cz a na https://hejnehometoda.pedf.cuni.cz/. Zde také najdete několik materiálů z minulých ročníků a od poloviny října 2024 i podrobnější informace o programu konference.