8. setkání učitelů matematiky všech typů a stupňů škol; Prachatice 7. 11.-9. 11. 2002 - Setkání, Učitelské (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Osm00e9 setk00e1n00ed se konalo v Prachatic00edch ve dnech 7. 11.-9. 11. 2002. Dorazilo na n011bj 150 u010ditel016f. Podtitulem tohoto setk00e1n00ed bylo 201eGeometrie od Eukleida ke Cabri geometrii201c. Je zde poskytnut v00fdpis plen00e1rn00edch p0159edn00e10161ek a rozd011blen00ed jedn00e1n00ed do sekc00ed. Z00e1v011brem 010dl00e1nku je pod011bkov00e1n00ed a zve0159ejn011bn00ed webov00e9 adresy, na kter00e9 z00e1jemci mohou naj00edt z00e1v011bry konference."" data-sheets-userformat=""2":4224,"10":2,"15":"Arial"">Osmé setkání se konalo v Prachaticích ve dnech 7. 11.-9. 11. 2002. Dorazilo na něj 150 učitelů. Podtitulem tohoto setkání bylo „Geometrie od Eukleida ke Cabri geometrii“. Je zde poskytnut výpis plenárních přednášek a rozdělení jednání do sekcí. Závěrem článku je poděkování a zveřejnění webové adresy, na které zájemci mohou najít závěry konference.