Letní škola geometrie 2023 - Moravcová, Vlasta (Učitel matematiky, 2024)
Krátké sdělení informuje o proběhlém vzdělávacím semináři, který je určen především stávajícím i budoucím učitelům matematiky základních a středních škol.