Celostátní setkání učitelů matematiky na gymnáziích - Dittrich, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek kr00e1tce informuje o konferenci, kter00e1 se uskute010dnila v00a0Pardubic00edch ve dnech 19.-21.z00e1015900ed 2002. Konference se z00fa010dastnilo p0159es sto pades00e1t gymnazi00e1ln00edch u010ditel016f, z00e1stupci vysok00fdch 0161kol a p0159edstavitel00e9 st00e1tn00ed spr00e1vy ve 0161kolstv00ed. Mimo jin00e9 se zde prob00edraly aktu00e1ln00ed zm011bny vyu010dov00e1n00ed matematice nejen na gymn00e1zi00edch."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek krátce informuje o konferenci, která se uskutečnila v Pardubicích ve dnech 19.-21.září 2002. Konference se zúčastnilo přes sto padesát gymnaziálních učitelů, zástupci vysokých škol a představitelé státní správy ve školství. Mimo jiné se zde probíraly aktuální změny vyučování matematice nejen na gymnáziích.