Sjezd jednoty českých matematiků a fyziků 2002 - Fuchs, Eduard (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Po t0159ech letech se ve dnech 1.-3.010dervence 2002 op011bt konal sjezd J010cMF v Opav011b. Na t011bchto pravideln00fdch sjezdech se vol00ed nov00e9 veden00ed a pl00e1nuje se program dal016100ed 010dinnosti. Tento rok ne sjezdu prob011bhly i p0159edn00e10161ky prof. Z.Stuchl00edka, prof. J.Sm00edtala atd. Na z00e1v011br byl zvolen nov00fd p0159edseda ing. 0160tefan Zajac, CSc. m00edstop0159edseda, tajemn00edk, hospod00e10159 a ostatn00ed 010dleni p0159edsednictva."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Po třech letech se ve dnech 1.-3.července 2002 opět konal sjezd JČMF v Opavě. Na těchto pravidelných sjezdech se volí nové vedení a plánuje se program další činnosti. Tento rok ne sjezdu proběhly i přednášky prof. Z.Stuchlíka, prof. J.Smítala atd. Na závěr byl zvolen nový předseda ing. Štefan Zajac, CSc. místopředseda, tajemník, hospodář a ostatní členi předsednictva.