Konference učitelů matematiky na odborných školách - Procházka, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek popisuje pr016fb011bh konference Jak u010dit matematiku na odborn00fdch 0161kol00e1ch, kter00e1 se uskute010dnila 20. 2013 22. z00e1015900ed 2001 v00a0kongresov00e9m s00e1lu rektor00e1tu Univerzity Pardubice. 00da010dastn00edci se sezn00e1mili nap015900edklad se stavem p015900edprav nov00e9ho 0161kolsk00e9ho z00e1kona, s00a0projektem PISA, s00a0koncepc00ed R00e1mcov00fdch vzd011bl00e1vac00edch program016f odborn00e9ho vzd011bl00e1v00e1n00ed. Druh00e1 010d00e1st 010dl00e1nku obsahuje usnesen00ed konference, kde je uvedeno, kdo byl zvolen do veden00ed odborn00fdch skupin a co v0161e bylo projedn00e1no."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek popisuje průběh konference Jak učit matematiku na odborných školách, která se uskutečnila 20. – 22. září 2001 v kongresovém sálu rektorátu Univerzity Pardubice. Účastníci se seznámili například se stavem příprav nového školského zákona, s projektem PISA, s koncepcí Rámcových vzdělávacích programů odborného vzdělávání. Druhá část článku obsahuje usnesení konference, kde je uvedeno, kdo byl zvolen do vedení odborných skupin a co vše bylo projednáno.