Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Zad00e1n00ed a 0159e0161en00ed 00faloh, seznam v00edt011bz016f a 00fasp011b0161n00fdch 0159e0161itel016f 50. ro010dn00edku Matematick00e9 olympi00e1dy kategorie A, kter00e1 se uskute010dnila 1. 2013 4. 4. 2001 v00a0Praze. 00dalohy prvn00edho kola Matematick00e9 olympi00e1dy kategori00ed A, B, C pro 0161koln00ed rok 2001 2013 2002."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Zadání a řešení úloh, seznam vítězů a úspěšných řešitelů 50. ročníku Matematické olympiády kategorie A, která se uskutečnila 1. – 4. 4. 2001 v Praze. Úlohy prvního kola Matematické olympiády kategorií A, B, C pro školní rok 2001 – 2002.