Ze současného školství - Henry, B (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Humorn00fd 010dl00e1nek ve form011b zpr00e1v z00a0oblasti 0161kolstv00ed. 010cl00e1nek se mimo jin00e9 v011bnuje n00e1vrhu p015900edpravy a pr016fb011bhu nov00fdch maturit dle doc. Radima Gordick00e9ho, zvan00e9ho Uzel, a testov00e1n00ed syst00e9mu maturit na zv00ed0159atech. D00e1le se dozv00edme, jak dopadl soud Josefa Vom00e1010dky, kter00fd byl napaden sv00fdm 017e00e1kem pot00e9, co ho vyprovokoval zad00e1n00edm dom00e1c00edho 00fakolu, a dal016100ed zpr00e1vy z00a0domova i zahrani010d00ed. "" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Humorný článek ve formě zpráv z oblasti školství. Článek se mimo jiné věnuje návrhu přípravy a průběhu nových maturit dle doc. Radima Gordického, zvaného Uzel, a testování systému maturit na zvířatech. Dále se dozvíme, jak dopadl soud Josefa Vomáčky, který byl napaden svým žákem poté, co ho vyprovokoval zadáním domácího úkolu, a další zprávy z domova i zahraničí.