Cesta za důkazem Velké Fermatovy věty - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Recenze knihy Velk00e1 Fermatova v011bta od Simona Singha, kterou vydalo nakladatelstv00ed Academia, z00a0anglick00e9ho origin00e1lu p0159elo017eili Lubo0161 Pick, Ji015900ed R00e1kosn00edk a Mirko Rokyta. Kniha je popularizuj00edc00edm vypr00e1v011bn00edm o n011bkolika matematic00edch, kte015900ed hledali d016fkaz Velk00e9 Fermatovy v011bty. "" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Recenze knihy Velká Fermatova věta od Simona Singha, kterou vydalo nakladatelství Academia, z anglického originálu přeložili Luboš Pick, Jiří Rákosník a Mirko Rokyta. Kniha je popularizujícím vyprávěním o několika matematicích, kteří hledali důkaz Velké Fermatovy věty.