1. DVA DNY S DIDAKTIKOU MATEMATIKY - Didaktika, Matematická (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Ji017e 010dtvrt00fd semin00e10159 se uskute010dnil na Pedagogick00e9 fakult011b UK a z00fa010dastnilo se ho v00edce ne017e osmdes00e1t u010ditel016f matematiky nejen z00a0010cech. Uvedena pozv00e1nka na 5. ro010dn00edk v00a0roce 2001."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Již čtvrtý seminář se uskutečnil na Pedagogické fakultě UK a zúčastnilo se ho více než osmdesát učitelů matematiky nejen z Čech. Uvedena pozvánka na 5. ročník v roce 2001.