Matematické křížovky s tajenkou - Zelenková, Jana (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Inspirac00ed t011bchto 00faloh jsou k015900ed017eovk00e10159sk00e9 010dasopisy. Jedn00e1 se o vhodnou pom016fcku p0159i suplov00e1n00ed 010di 010dasu p0159edv00e1no010dn00edm. Jedn00e1 se o N00e1mo0159n00ed bitvu na 010dtvere010dkovan00e9m pap00ed0159e, kterou v0161ichni dob0159e zn00e1me."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Inspirací těchto úloh jsou křížovkářské časopisy. Jedná se o vhodnou pomůcku při suplování či času předvánočním. Jedná se o Námořní bitvu na čtverečkovaném papíře, kterou všichni dobře známe.