Pozvánka na konferenci EME2024 - Nocar, David (Učitel matematiky, 2024)
Pozvánka na tradiční konferenci EME (Elementary Mathematics Education). 28. ročník EME2024 s podtitulem "Výzvy primárního vzdělávání matematice jako součást učitelství pro 21. století" se bude konat v Osrblie na Slovensku. Pořadatelem tohoto ročníku je Katedra matematiky Fakulty prírodných vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bstrici ve spolupráci s Jednotou slovenských matematikov a fyzikov. Veškeré informace jsou dostupné na webové stránce konference: https://eme.upol.cz