O obsahu trojúhelníka - Tlustý, Pavel (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autor zde uv00e1d00ed na pravou m00edru sv016fj p015900edsp011bvek z00a0p00e1t00e9ho 010d00edsla U010ditele matematiky. Kde v00a0010dl00e1nku o maturitn00edch zkou0161k00e1ch v00a0S00fdrii pr00fd byla 00fadajn00e1 chyba. M00e1me dok00e1zat, 017ee pro obsah P libovoln00e9ho troj00faheln00edka plat00ed zmi0148ovan00fd vzorec."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Autor zde uvádí na pravou míru svůj příspěvek z pátého čísla Učitele matematiky. Kde v článku o maturitních zkouškách v Sýrii prý byla údajná chyba. Máme dokázat, že pro obsah P libovolného trojúhelníka platí zmiňovaný vzorec.