Z anglických učebnic - Chalupníková, Kateřina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autorka uv00e1d00ed p015900edklady z00a0u010debnice Pure Mathematics II. V00a0t011bchto p015900edkladech maj00ed za 00fakol dok00e1zat rovnost tvrzen00ed. Lib00ed se ji, 017ee 017e00e1ci jsou nuceni u toho i p0159em00fd0161let a ne jen dosazovat do vzorce."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Autorka uvádí příklady z učebnice Pure Mathematics II. V těchto příkladech mají za úkol dokázat rovnost tvrzení. Libí se ji, že žáci jsou nuceni u toho i přemýšlet a ne jen dosazovat do vzorce.