Malý nápadník – O - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Tyto prou017eky, jsou neoceniteln00fdm pomocn00edkem k00a0procvi010dov00e1n00ed z00e1kladn00edch po010dt016f na prvn00edm stupni Z0160. Tyto prou017eky urychluj00ed zad00e1n00ed. V00a0u010debnic00edch autorky jich nalezneme mnoho. Prou017eky lze velmi r016fznorod011b kombinovat a dost00e1vat tak velk00e9 mno017estv00ed 00fakol016f pro 017e00e1ky."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Tyto proužky, jsou neocenitelným pomocníkem k procvičování základních počtů na prvním stupni ZŠ. Tyto proužky urychlují zadání. V učebnicích autorky jich nalezneme mnoho. Proužky lze velmi různorodě kombinovat a dostávat tak velké množství úkolů pro žáky.