Maturitní zkoušky (2) - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autorka zde zve0159ej0148uje n011bkter00e9 00falohy zadan00e9 na c. k. akademick00e9m gymn00e1ziu v00a0Praze I, c. k. 010desk00e9 st00e1tn00ed vy0161016100ed re00e1ln00e9 0161kole v00a0Karl00edn011b a c. k. 010desk00e9m gymn00e1ziu re00e1ln00e9m v00a0Praze II. Nejen 017ee uv00e1d00ed p015900edklady, ale i stru010dn011b shrnuje 00fa010dast a 00fasp011b0161nost 0159e0161itel016f."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Autorka zde zveřejňuje některé úlohy zadané na c. k. akademickém gymnáziu v Praze I, c. k. české státní vyšší reálné škole v Karlíně a c. k. českém gymnáziu reálném v Praze II. Nejen že uvádí příklady, ale i stručně shrnuje účast a úspěšnost řešitelů.