3. seminář z historie matematiky pro vyučující na středních školách - Němcová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Tento semin00e10159 se uskute010dnil 18. 2013 21 srpna 1997 v Jev00ed010dku. V011bt0161ina p0159edn00e10161ek byla v011bnov00e1na rozvoji matematiky v 16. a 17. stolet00ed. 010cl00e1nek popisuje pl00e1n semin00e10159e den po dni i seznam p0159edn00e10161ek."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Tento seminář se uskutečnil 18. – 21 srpna 1997 v Jevíčku. Většina přednášek byla věnována rozvoji matematiky v 16. a 17. století. Článek popisuje plán semináře den po dni i seznam přednášek.