Sedmá letní škola v přírodě - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Tato akce pro u010ditele se konala 4. 010dervna 1997 v are00e1lu mate0159sk00e9 0161koly v Dob0159ichovic00edch. 00da010dastn00edci si mohli vybrat ze seznamu p0159edn00e10161ek (kter00e9 jsou sou010d00e1sti 010dl00e1nku), absolvovat dechov00e9 a hlasov00e9 cvi010den00ed nebo si zpest0159it ve010der barokn00ed hudbou ve star00e9m kostel00edku v Karl00edku. Velkou pozornost v011bnovali 00fa010dastn00edci besed011b o p0159ij00edmac00edch zkou0161k00e1ch na ni017e016100ed 010dty0159let00e1 gymn00e1zia a u010debn00edm pl00e1n016fm v016fbec."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Tato akce pro učitele se konala 4. června 1997 v areálu mateřské školy v Dobřichovicích. Účastníci si mohli vybrat ze seznamu přednášek (které jsou součásti článku), absolvovat dechové a hlasové cvičení nebo si zpestřit večer barokní hudbou ve starém kostelíku v Karlíku. Velkou pozornost věnovali účastníci besedě o přijímacích zkouškách na nižší čtyřletá gymnázia a učebním plánům vůbec.