Certifikovaná metodika Diagnostika předpokladů žáka pro řešení úloh z matematiky - Eisenmann, Petr (Učitel matematiky, 2024)
Příspěvek popisuje certifikovanou metodiku, která má pomoci učitelům matematiky odhalit možné příčiny selhání žáka v průběhu řešení matematické úlohy a ukázat možné způsoby práce s žáky na základě získaných výsledků diagnostiky.