Internet a střední školy - Plch, Roman (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autor uv00e1d00ed mo017enosti, kter00e9 internet d00e1v00e1 matematik016fm, a nab00edz00ed str00e1nky, kde se daj00ed vyhledat informace z historie matematiky. Konference zab00fdvaj00edc00ed se histori00ed matematiky 2013 L-math, Math-history-list. Internetov00e9 str00e1nky 2013 e-MATH, EMIS (European Mathematical Information Service), Mathematics Archives, History of Mathematics Home Page, MacTutor History of Mathematics archive."" data-sheets-userformat=""2":6530,"4":"1":2,"2":16777215,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Autor uvádí možnosti, které internet dává matematikům, a nabízí stránky, kde se dají vyhledat informace z historie matematiky. Konference zabývající se historií matematiky – L-math, Math-history-list. Internetové stránky – e-MATH, EMIS (European Mathematical Information Service), Mathematics Archives, History of Mathematics Home Page, MacTutor History of Mathematics archive.