Letní škola matematiky pro učitele SOU - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Pozv00e1nka na Letn00ed 0161kolu matematiky na st0159edn00edch odborn00fdch u010dili0161t00edch po015900e1danou odd011blen00edm matematiky Pedagogick00e9ho centra v00a0Praze v00a0Kostelci nad 010cern00fdmi lesy v roce 1997. Program: aktu00e1ln00ed ot00e1zky v00fduky matematiky na SOU, rekrea010dn00ed matematika, d011bjiny matematiky. "" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Pozvánka na Letní školu matematiky na středních odborných učilištích pořádanou oddělením matematiky Pedagogického centra v Praze v Kostelci nad Černými lesy v roce 1997. Program: aktuální otázky výuky matematiky na SOU, rekreační matematika, dějiny matematiky.