Matematika a fyzika ve škole, Jevíčko 16. – 18. 8. 2023 - Staněk, Miroslav (Učitel matematiky, 2024)
Zpráva o průběhu semináře Matematika a fyzika ve škole pro učitele matematiky a fyziky v Jevíčku od 16. do 18. 8. 2023