Úlohy pro Vás a Vaše žáky - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Autor zde p0159etiskuje v00a0origin00e1ln00edm anglick00e9m zn011bn00ed t0159i geometrick00e9 00falohy, kter00e9 010dasopisu poskytl Clair Haberman, u010ditel st0159edn00ed 0161koly z00a0No. St. Paul v00a0Minnesot011b."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Autor zde přetiskuje v originálním anglickém znění tři geometrické úlohy, které časopisu poskytl Clair Haberman, učitel střední školy z No. St. Paul v Minnesotě.