Matematická olympiáda pro SOU a SOŠ na Slovensku - Kolbaská, Viera (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek se zab00fdv00e1 matematickou sout011b017e00ed po015900e1danou Metodick00fdm centrem v00a0Bratislav011b. Nejprve jsou zde podrobn011b pops00e1ny jednotliv00e9 kategorie, kter00e9 jsou rozd011bleny podle v011bku a podle S0160, kterou 00fa010dastn00edci nav0161t011bvuj00ed. 010cl00e1nek d00e1le uv00e1d00ed pro jednotliv00e9 kategorie 00falohy v00a0olympi00e1d011b obsa017een00e9, v010detn011b spr00e1vn00fdch 0159e0161en00ed a hodnocen00ed, je017e byla pro opravu olympi00e1dy pou017eita."" data-sheets-userformat=""2":6528,"10":2,"11":3,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial"">Článek se zabývá matematickou soutěží pořádanou Metodickým centrem v Bratislavě. Nejprve jsou zde podrobně popsány jednotlivé kategorie, které jsou rozděleny podle věku a podle SŠ, kterou účastníci navštěvují. Článek dále uvádí pro jednotlivé kategorie úlohy v olympiádě obsažené, včetně správných řešení a hodnocení, jež byla pro opravu olympiády použita.