Úlohy o alchymistech - Mída, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"00dalohy o transmutace kov016f, p015900edpravy "kamene mudrc016f" a "elix00edru 017eivota". 0158e0161en00ed 00faloh."" data-sheets-userformat=""2":14592,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial","16":10">Úlohy o transmutace kovů, přípravy "kamene mudrců" a "elixíru života". Řešení úloh.