Přijímací řízení na ČVUT - Černý, Jaroslav; Kočandrlová, Milada (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"010cl00e1nek nab00edz00ed uk00e1zky p0159ij00edmac00edch test016f na r016fzn00e9 fakulty 010cVUT. Sou010d00e1st00ed p0159ij00edmac00ed zkou0161ky byl na ur010dit00fd obor tak00e9 test z odbornosti, talentov00e1 zkou0161ka 010di pohovor. Z00e1jem o studium na 010cVUT se v posledn00edch letech zvy0161uje, mo017en00e1 d00edky mo017enosti pod00e1n00ed v00edce p0159ihl00e10161ek. 0160kola tak00e9 p0159ij00edm00e1 absolventy S0160 bez p0159ij00edmac00ed zkou0161ky a to na z00e1klad011b dobr00fdch studijn00edch v00fdsledk016f na S0160."" data-sheets-userformat=""2":14592,"11":0,"14":"1":2,"2":0,"15":"Arial","16":10">Článek nabízí ukázky přijímacích testů na různé fakulty ČVUT. Součástí přijímací zkoušky byl na určitý obor také test z odbornosti, talentová zkouška či pohovor. Zájem o studium na ČVUT se v posledních letech zvyšuje, možná díky možnosti podání více přihlášek. Škola také přijímá absolventy SŠ bez přijímací zkoušky a to na základě dobrých studijních výsledků na SŠ.