Sedm mýtů a realita naší školy : Recenze knihy Sedm mýtů o vzdělávání Daisy Christodoulou (2022), Praha: EDUkační LABoratoř. - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2023)
Recenze knihy, která pojednává o těchto mýtech: 1. Fakta brání porozumění. 2. Výuka vedená učitelem je pasivní. 3. Jednadvacáté století vše zásadně mění. 4. Vše se dá jednoduše vyhledat. 5. Měli bychom vyučovat dovednosti přenositelné napříč obory. 6. Projekty a žákovské aktivity jsou nejlepším způsobem, jak se učit. 7. Výuka znalostí je indoktrinace.