Letní škola geometrie 2022 - Moravcová, Vlasta (Učitel matematiky, 2023)
Příspěvek podává stručnou informaci o proběhlém semináři pro pedagogy Letní škola geometrie, který se konal ve dnech 1. až 4. července 2022 v České Lípě.