Domino - netradičně v matematice - Příhonská, doc.RNDr., Ph.D., Jana (Učitel matematiky, 2017)
V článku je představena hra DOMINO jako didaktický prostředek pro výuku matematiky. Kostek Domina se dá využít např. k vytváření „součtových“ či magických čtverců, „součtových rámů“ nebo různých početních aktivit a her - vše na základě předem stanovených pravidel skládání. Nabídnuty jsou některé aktivity, které lze využít na různých stupních škol.