oznámení o konání konference EME2023 - Nocar, David (Učitel matematiky, 2023)
Katedra matematiky Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci ve spolupráci s Jednotou českých matematiků a fyziků zve na 27. vědeckou konferenci s mezinárodní účastí EME2023 „Výzvy primárního vzdělávání matematice jako součást učitelství pro 21. století“. Konference se bude konat 19. – 21. 4. 2023. Veškeré informace budou dostupné na webu konference: http://eme.upol.cz.