Jedinákova posloupnost - Dlab, Vlastimil; Martišek, Dalibor (Učitel matematiky, 2024)
Článek upozorňuje na skutečnost, že žádná posloupnost není určena konečným počtem svých členů a podává návod, jak matematicky definovat její libovolné prodloužení.