Recenze publikace: Kuřina, F., Vondrová, N.: 15 POHLEDŮ NA ŠKOLSKOU MATEMATIKU. JAK TO VIDÍME - Blažková, Růžena (Učitel matematiky, 2023)
Recenze publikace autorů Františka Kuřiny a Nadi Vondrové 15 pohledů na školskou matematiku: jak to vidíme, kterou vydalo v roce 2022 nakladatelství Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy.