Setkání s Liping Ma - Hrubý, Dag (Učitel matematiky, 2022)
Recenze knihy MA, Liping. Znát a učit elementární matematiku. Jak učitelé v Číně a ve Spojených státech rozumí základní matematice. Praha: Academia, 2021. Jubilejní vydání.