Život a dílo Bernarda Bolzana - Bušková, Petra (Učitel matematiky, 2022)
Následující článek představuje život a dílo pražského rodáka Bernarda Bolzana. Pozornost bude věnována zejména dílu Paradoxy nekonečna, které se v roce 2021 dočkalo 170. výročí svého prvního vydání.