Dva dny s didaktikou matematiky - Flejberková, Dorota; Hájková, Adéla; Kovačová, Petra; Kuchaříková, Gabriela; Legová, Tereza; Macounová, Veronika (Učitel matematiky, 2021)
Článek informuje o 25. ročníku konference Dva dny s didaktikou matematiky, která je každoročně pořádána PedF UK v Praze ve spolupráci s SUMA JČMF.