Jedinákova posloupnost: Recenze publikace Bublifuk P a M (dj) Dušana Jedináka - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2022)
Recenzovaná publikace přináší neobvyklý pohled na matematiku, na matematiky , historii matematiky, úlohy a jejich řešení.