Některé další pozoruhodné vlastnosti kruhové inverze - Novák, Stanislav (Učitel matematiky, 2017)
Následující příspěvek si klade za cíl rozšířit článek "Pozoruhodné vlastnosti kruhové inverze" a doplnit některé další zajímavé vlastnosti tohoto zobrazení a souvislosti se školskou geometrií.