Zkušenosti žáků a učitele s distanční výukou matematiky na gymnáziu - Fiala, Jan (Učitel matematiky, 2021)
V článku shrnujeme zkušenosti získané při distanční výuce matematiky na gymnáziu a komentujeme výsledky dotazníku, v němž se studenti vyjadřovali k distanční výuce v době zavřených škol.