Dva dny s didaktikou matematiky 2020 - Prýmková, Petra; Michal, Jakub; Rožánková, Jana (Učitel matematiky, 2021)
Článek informuje o 24. ročníku konference Dva dny s didaktikou matematiky, která je každoročně pořádána PedF UK v Praze ve spolupráci s SUMA JČMF.