Ponecháme Máchu, vypustíme Puškina - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2020)
Autor se zamýšlí nad strategickým dokumentem, který má definovat priority, cíle a opatření vzdělávací politiky a vzdělávacího systému v období 2030+.