XIV. seminář z historie matematiky pro vyučující na středních školách - Hykšová, Magdalena (Učitel matematiky, 2020)
Sdělení přináší zprávu o XIV. semináři z historie matematiky pro vyučující na středních školách, který se uskutečnil ve dnech 19. až 22. srpna 2019 v Poděbradech.