Učebnice matematiky pro 3. a 4. ročník ZŠ - Blažková, Růžena; Matoušková, Květoslava; Vaňurová, Milena (Učitel matematiky, 2019)
Nakladatelství Alter Autorky: ročník: Růžena Blažková, Květoslava Matoušková, Milena Vaňurová, Hana Staudková ročník: Růžena Blažková, Květoslava Matoušková, Milena Vaňurová