To jako vážně? Recenze knihy Matika pro spolužáky Planimetrie, vydala společnost ProSpolužáky.cz.s.r.o, ISBN 978-80-906702-0-4, Hradec Králové 2017. - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2019)
Recenze knihy Matika pro spolužáky Planimetrie, vydala společnost ProSpolužáky.cz.s.r.o, ISBN 978-80-906702-0-4, Hradec Králové 2017. Autor dokumentuje na příkladech řadu závažných nedostatků recenzované knihy.