Zpráva ze Setkání učitelů matematiky všech typů a stupňů škol v Srní - Robová, Jarmila (Učitel matematiky, 2019)
Tradiční celostátní konference se uskutečnila ve dnech 8. 11. až 10. 11. 2018 v příjemném prostředí hotelu Srní na Šumavě. Jednání konference zahrnovalo jak hlavní přednášky, tak příspěvky účastníků v jednotlivých sekcích a diskuze v rámci dvou kulatých stolů.