Metody a cíle vyučování matematice - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2019)
Autor se zamýšlí nad pojetím matematiky, cílem vyučování matematiky pro různé skupiny uživatelů matematiky i nad přípravou učitelů matematiky.